Monday, September 8, 2014

En halv million! Og bøker å vinne!

Jeg startet å strikkeblogge i 2011, og hadde i grunnen ikke særlig store forventninger til bloggingen, jeg syns det var skikkelig stas at det i det hele tatt kom noen innom for å se hva jeg drev på med. Etterhvert økte besøkstallene tildels heftig, og nå er det mange som følger nøye med og er innom daglig. Enkelte dager er det flere tusen innom, det er litt sprøtt å tenke på! Litt skrekkblandet fryd – hvem ER dere, alle sammen?! Flertallet legger aldri igjen spor etter seg, men så er det noen som kommer med koselige kommentarer rett som det er (Hei! Det er på grunn av dere at bloggen fremdeles lever. Takk!).

Og nå altså: en halv million. Det er et ganske stort tall! Så mange besøk har bloggen faktisk hatt (det vil si, i skrivende stund har 501432 vært innom). Og det syns jeg jammen må feires!

I samarbeid med Samlaget skal jeg trekke to vinnere som får hver sin bokpremie. Begge bøkene gis ut på Samlaget nå i høst, det er så kjekt med alle de flotte, nye strikkebøkene som kommer! En vinner får oppfølgeren til den strikkeboken jeg har brukt desidert mest i løpet av strikkekarrieren min, den nye Nøstebarnboken som enkelt og greit heter Strikk meir til nøstebarn. Min omtale av boken leser du her. Vinner nummer to får nydelig fine Islandsk strikk, som ikke kommer i salg før 15. september og som jeg foreløbig bare har sett noen bilder fra. Mye islandsgensre, selvsagt, men også votter og annen småstrikk, fyldigere rapport kommer når jeg har fått boken i posten. Og jeg må ha en islandsgenser på pinnene snart, kjenner jeg, det er jo så mange fine!

Har du lyst på en av disse bøkene? (KLART du har!) Legg igjen en kommentar, fortell meg hvilken bok du helst vil vinne, og skriv etellerannet som er trivelig å lese – fortell for eksempel litt om deg selv? Eller hva du liker å strikke? Eller hva du ser etter på bloggen her?:)

Hvis du ikke har blogg så kan du signere med Ravelry-brukernavnet ditt eller eventuelt en epostadresse, sånn at jeg har mulighet til å kontakte deg hvis du vinner. (Du kan la være å oppgi kontaktinfo, men da må du følge med når vinneren er trukket, og ta kontakt med meg.) Jeg trekker to vinnere som får en bok hver, den 21. september.

194 comments:

 1. Grattis med jubileum!
  Jeg kommer til å fortsette å følge og kommentere bloggen din, og jeg vil veldig gjerne vinne boka 'Islandsk strikk' - rett og slett fordi jeg allerede har 'Strikk meir til Nøstebarn' i egen bokhylle.

  Vi sees!

  ReplyDelete
 2. Hej! Grattis till så många besökare. Det var första gången för mig, men nu finns du med i min blogglista, för jag såg mycket jag tycker om. Jag har blivit farmor för första gången i sommar, så jag önskar så klart nöstebarnsboken. Och jag såg mycket fint här som jag gärna vill sticka till barnbarnet. Härliga hösthälsningar från Skåne i södra Sverige

  ReplyDelete
 3. Gratulerer! Og tusen takk for kjempefin blogg :) Jeg er en av dem som ikke legger så mange kommentarer, men som likevel lar meg inspirere og koser meg med innleggene dine. Takket være deg og din regnbue i gråværet-kjole begynte jeg også med striper, det har blitt flere plagg med det, og jeg er ikke lei ennå... Fortsett bloggingen, hilsen Sidsel, sidselfbachmann på Ravelry

  ReplyDelete
  Replies
  1. Glemte helt å si at Nøstebarnboka står på toppen av ønskelisten :) Hilsen Sidsel

   Delete
 4. Åh, gi bort, sånt er moro! Jeg er bare sporadisk innom i bloggen din, men følger deg på instagram :) Den islandske strikkeboka, er det den samme som allerede finnes på islandsk og engelsk? I såfall ønsker jeg mer "strikk mer til nøstebarn", har ikke blitt bitt av nøstebarnbasillen, men det er vel aldri for seint?

  ReplyDelete
 5. Gratulerer så mye! Jeg liker godt at du bruker så mange farger, og det gjør bloggen din trivelig å besøke, synes jeg. Det er vanskelig å velge mellom to så fine premier, men det må vel bli Nøstebarn tror jeg :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Har ombestemt meg - går for islandsk strikk! ;)

   Delete
 6. Gratulerer med flotte besøkstall! Kanskje du får en halv million kommentarer også denne gangen ;) Jeg er en litt frafallen blogger blitt, siste innlegg i mars. Mer aktiv på Instagram som vibekebj. Begge bøkene ser spennende ut, men må jeg velge så blir det Nøstebarnboka :)

  ReplyDelete
 7. Gratulerer og takk for inspirasjon og fin blogg. Jeg ønsker meg Nøstebarn-boka. Keep up the good work! Anne Marit (AnneMarit på Ravelry)

  ReplyDelete
 8. Er stadig vekk innom bloggen din, masse spennende og ikkje minst inspirerende! :)
  Nå er strikketøyet tatt fram igjen etter ei lita sommerpause, og eg ønsker meg veldig Nøstebarn-boka :)
  Siri

  ReplyDelete
 9. Jeg skjønner godt at du har mange besøk, for jeg blir alltid så glad når jeg kommer inn hos deg. Masse farger, nydelige strikketing og -ikke minst- nydelige modeller. Det er så mye å strikke og så liten tid, så da bruker jeg litt av tiden min til å studere og sukke over de ferdige prosjektene dine i stedet for å skule på alle mine halvferdige ;). Hvilken bok jeg foretrekker? Egentlig begge, men nøstebarnboka ligger nok litt fremfor den andre ettersom jeg er flinkere med ensfargede prosjekter enn flerfargestrikk.

  Gratulerer med mange besøkende -besøkene er absolutt vel fortjente!

  ReplyDelete
 10. Gratulerer! Og tak for dit sjove blog. Jeg er en islandsk læser og hedder Hildur. Jeg er en doktorand i börneliteratur og fantasier - og har strikket ret meget fra nöstebarn den förrige! Jeg har den islandske bog på islandsk, så for meg ville det blive nöstebarn den senere :)

  ReplyDelete
 11. Følger ofte din blogg især efter at jeg blev følger på FB. Eeeelsker dine fargekombinationer og mange regnbuer du lager til barnene og ville ønske at vore barn var yngre. Strikker selv i veldig konservative farger, så dejligt med inspiration til annet. Tror at den islandske bok vil give mest inspiration og brukt til mine eldre barn (11-15år), så den ønsker jeg mig om jeg er heldig. Jeg er Trinedahl på Rav :)

  ReplyDelete
 12. Så kul att det är så många som har varit inne på bloggen! Jag blir väldigt inspirerad av det du lägger ut men är tyvärr en av de som inte lämnar så många spår efter mig. Mest pga att det jag kanske funderar över redan har kommenterats och svarats runt ;-) Om jag skulle välja bok vill jag gärna ha Islands strikk. Har många goda minnen från mina resor på sagornas ö =) Ta gärna en titt på min blogg sagaidunn.blogspot.no. Lycka till vidare med både stickande och bloggning! /Hanna

  ReplyDelete
 13. Hei! Vanskelig valg, men er veldig glad i den første nøstebarnboka, så heller nok mot å ønske meg den. Jeg har fire unger fra 10 til 2 år, og er alltid på jakt etter fine mønstre til dem. Svak for litt andre fargekomboer enn de klassiske kjønnsdelte fargeområdene, og derfor synes jeg også det er gøy å følge bloggen din: regnbuer til (små)folket :))) Mvh siv

  ReplyDelete
 14. Det er fantastisk mange besøkende! Men ikke så rart med en så fin blogg. Følger deg gjennom bloglovin men dessverre en av de som ikke legger igjen en kommentar. :( shame on me !!! Men å velge bok er vanskelig. Med tre jenter i huset har jeg snart slitt ut nøstebarn boka.og kunne godt tenkt med nr to. Men jeg tror jeg må velge islender boka. Så hadde det kanskje blitt noe til hele gjengen? Og kanskje det hadde blitt inspirasjon til å bestille den turen til Island som vi så lenge har drømt om? God uke videre og lykke til med trekning!!!

  ReplyDelete
 15. Gratulerer med fine, runde besøkstall:-) Jeg ønsker meg nøstebarnboka, og har fått masse inspirasjon fra deg til å trylle med de enkle bruksoppskriftene og spennende farger:-)

  ReplyDelete
 16. Halloen!
  Grunnen til at jeg følger bloggen din er mamma. Det var hun som anbefalte den til meg! Først var det de flotte tunikaene dine som fenget meg, men så ser jeg bare mer og mer flott ting! Har lest meg en del tilbake også for å la meg inspirere. Av de to bøkene er det nok nøstebarn sin som jeg vil tro blir mest brukt. Ha en strålende uke, og gratulerer så mye med den halve millionen :D
  Lykke til videre!

  ReplyDelete
 17. Gratulerer så mykje med det flotte besøkstalet! Eg er ei av dei som leser bloggen din, men har ikkje vore flink til å kommentere, må prøva å bli flinkare til det ;). Liker bloggen din godt og du lager så mykje fint. Flotte bilder tar du og.
  Eg strikker mykje til barnebarna, julemesse og basarer. Du er velkommen til bloggen min for å ta ein titt ;)
  Viss eg må velga ei bok, går eg for den islandske.

  ReplyDelete
 18. Hurra hurra! Gratulerer med jubileet :) Jeg ønsker meg Islands strikk så krysser strikkepinnene ;) Finner alltid masse inspirasjon på bloggen din så vender stadig tilbake, du var også en av dem som fikk meg over på renull, så takk for den :)

  ReplyDelete
 19. Hei. Gled deg over alle besøka, du har gjort noko rett. Det er ikkje lett å få merksemd i floraen av bloggar som finst. Skulle eg vere så heldig å bli trekt ut som vinnar, ønskjer eg med boka om islandsk strikk, og namnet mitt på ravelry er pelargonia.

  ReplyDelete
 20. Gratulerer med mange besøk. Jeg følger deg via Bloglovin og finner mye inspirasjon der. Jeg ble rent nostalgisk av islenderboka og tenkte tilbake til genserene fra tidlig syttitall

  ReplyDelete
 21. Gratulerer så mye med over en halv million besøkende. Det er et veldig stort tall, og veldig imponerende. Men ikke så veldig overraskende. For bloggen din er kjempeflott, og du strikker så masse lekkert, midt i målgruppa for mange av oss. Begge bøkene er velkommen inn i bokhylla mi, men skulle jeg måtte rangere dem hadde jeg nok valgt nøstebarn først, siden jeg strikker mye barneklær.
  håper du fortsetter bloggingen i lang tid, for den er så kjekk å stikke innom. :)

  ReplyDelete
 22. Hei! Jeg følger bloggen din fordi du tar utrolig gode bilder, skriver festlig og strikker mye nydelig! Og så liker jeg at du bruker mye rimelig garn, og har fått litt supersoft-dilla selv :)
  Jeg ønsker meg strikk meir til nøstebarn. Nettopp skaffa meg første boka, og siden jeg er en ganske blakk studentmamma med litt lett for å kjøpe garn hadde det vært ganske fantastisk å kunne vinne boka ;)
  Jeg er nektarin på ravelry :)

  ReplyDelete
 23. Jeg leser bloggen din for den gir meg så utrolig mye strikkeinspirasjon:) simpelthen elsker alle regnbuens dine! Ønsker meg veldig islamdstrikk for har så lyst på en sånn lekker kofte jeg har sett i den:) jeg er chrissek på ravelry

  ReplyDelete
 24. Åh ville gerne vinde islandsk strik, da jeg ikke har børn i den lille størrelse, de er 16 og 18 år.
  De ville elske en trøje i islandsk stil, er jeg sikker på og så vil jeg også lave lidt ego strik, jeg skal ikke fryse til vinter :)

  ReplyDelete
 25. Alltid like imponert over alt det fine du tryller fram!! Virkelig fortjent med så mange følgere!!

  ReplyDelete
 26. Hei - jeg har nettopp oppdaget bloggen din, og den vil bli mye besøkt og anbefalt av meg framover :D Jeg har strikket i 30 år til egne barn og familie. Noen bestillinger har jeg også tatt. Nå har jeg fått barnebarn som det strikkes til, og jeg har strikket mange fra nøstebarn. Elsker både garnet og oppskrifter derfra. Har strikket 8-10 islandsgensere og noen vester og en kjole. Hvis jeg skulle være så heldig å vinne, så ønsker jeg meg Islandsstrikk-boka ! :D Lykke til videre med bloggen :) Jeg heter kireli på Ravelry

  ReplyDelete
 27. Gratulerer med stort besøkstall! Jeg brukte mønsteret ditt til å strikke nisselue til barnebarnet for to år siden, og den ble en suksess.
  Jeg strikker det meste, og mye for salg, men jeg har to barnebarn som alltid er i tankene mine når jeg trenger et nytt strikketøy. Så i tilfelle jeg skulle være så heldig å vinne, ønsker jeg meg Strikk meir til nøstebarn, men sier ikke nei takk til den andre heller.

  Lykke til videre!

  Klem fra Ingunn

  ReplyDelete
 28. Hei! Gratulerer med flotte besøkstall, eg er ein av dei som er innom fleire gonger i veka. Likar bloggen fordi du strikkar superfort, brukar flotte fargar og mønster! Her har eg funn masse inspirasjon (og herma!). Ønsker meg islandsboka fordi eg har lyst til å strikke noko til meg sjølv - og fordi eg allereie har den nye Nøstebarnboka :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Glømte ravelrynavn: Bentejr

   Delete
 29. Gratulerer så mye med jubileum. Det er alltid stas å ha slike "runddager". Bloggen din er en veldig stor inspirasjon for meg og jeg er innom hver gang det dukker opp et hint om et nytt innlegg i bloggen din. Jeg følger deg også på ravelry og siden din er ofte besøkt for tiden på grunn av at jeg strikker så mye babyklær siden mange i omgangskretsen har fått baby. Jeg synes du er utrolig flink med farger og det inspirerer. Når det kommer til bøkene så kunne jeg i grunnen tenkt meg begge to og hadde ikke blitt skuffet over å vinne noen av dem. Som deg har strikk til nøstebarn vært flittig brukt i huset her også. Jeg har blant annet strikket flere ribbestrikkede bukser og det har vært veldig populære gaver. En morsom episode var da faren til fadderungen min sendte meg sms og fortalte at ribbebuksen jeg hadde strikket begynte å bli VELDIG slitt og at det snart nærmet seg bursdag til ei lita jente. Tar det som en stor tillitserklæring på at buksen var både praktisk, velbrukt og ønsket. Er ikke hver dag menn bryr seg så mye om hva barna har på seg å i hvert fall ikke faren som jeg fikk sms av. Nå er den jenta blitt litt større og jeg vet at hun hadde satt pris på et skjørt som du la ut på instagram at du strikket på. Så for fadderbarnet sin del så må jeg vel krysse fingrene for at jeg blir den heldige vinner av nøstebarnboka selv om jeg også syntes den andre boka så fantastisk ut.

  ReplyDelete
 30. Gratulerer med følgerekorden! Jeg synes det er utrolig koselig å følge med på bloggen din. Dessverre er jeg ikke noe flink til å skrive kommentarer, men det er jo det som gjør det morsomt å blogge. Lover å bli flinkere til å legge igjen spor. Jeg har en blogg selv, men den blir sørgelig skjelden oppdatert. Kanskje jeg skal la meg inspirere til å blogge litt mer selv. Hvis jeg blir trukket ut vil jeg gjerne ha nøstebarnboka.

  ReplyDelete
 31. Jeg har fulgt strikkekunsten din i årevis gjennom diverse forum, og gledet meg stort over sterke farger, vakre mønstre, herlig humor og pene barn. Håper du fortsetter å dele av ditt kreative overskudd i mange år til, uansett hvilken kanal det blir i. Takk for følget så langt, diplo! Jeg har ingen av bøkene og ønsker meg begge, så jeg er enkel :)

  ReplyDelete
 32. Gratulerer med en halv million! Lykke til videre :-)

  ReplyDelete
 33. Hei! Jeg har ikke lest blogger på så lenge, men følger deg på instagram og havnet her pga den! Nå som jeg har en baby som skal legges på kveldene og som krever selskap minst 30 min etter at hun har duppa av, så er det fint å finne igjen noen bra blogger ;) jeg har også brukt nøstebarnboka masse og ble glad for å se at de har gitt ut en ny! Min eks satt i styret til Samlaget og jeg fikk alltid strikkebøker derfra til jul og bursdager, så jeg skulle gjerne hatt en av de bøkene nå, som et minne fra den tiden. :D

  ReplyDelete
 34. Jeg er en av de som er innom ofte som sjelden kommenterer, men elsker å følge med på bloggen din! Du strikker så utrolig mye fint, og selv om jeg ikke kan konkurrere med farten din, så får jeg mye inspirasjon av deg. Ikke sjelden at jeg må lete i innleggene dine etter noe jeg husker du skreiv om eller har strikka som jeg må se på igjen. :)
  Gratulerer med rundt tall, og ser frem til å følge deg videre!

  Om jeg skulle være så heldig å vinne, så kommer det for det samme hvilken bok jeg skulle få. Jeg har begge på ønskelista i år, så hadde blitt like glad for begge. :)

  ReplyDelete
 35. Jeg har blitt fast følger av bloggen; gøy å se hva andre lager og få inspirasjon! Jeg lærte meg å strikke via YouTube i voksen alder; det å bli mor gjør at man entrer mange nye arenaer:) Skulle jeg være så heldig å bli plukker ut ønsker jeg meg Nøstebarn-boka :)

  ReplyDelete
 36. Siv J. Hjellbrekke08 September, 2014 20:11

  Følger bloggen din , men kommenterer sjelden :-) Koser meg når jeg svipper innom siden din :-) om jeg var heldig å bli tukket ut ønsker jen meg Islandsk strikk :-)

  ReplyDelete
 37. Å, den nye nøstebarnboka er knallfin! Men den har jeg allerede, så da får jeg nok ønske med islandskofte boka. Har akkurat strikket min første islender, og veldig fornøyd med resultatet så det ga mersmak! Neste prosjekt er nok noe nøstebarn strikk ja, både garn og oppskrift til en liten ullunge :)

  ReplyDelete
 38. Hei. Jeg titter stadig innom fordi du lager så mye fint med strikkepinnene som inspirerer meg! Selv er jeg relativt nybegynner på strikking, men synes det er veldig gøy! Den nye nøstebarnboka har jeg allerede kjøpt da jeg foreløpig kun strikker til min datter. Derfor ønsker jeg meg Islandsk strikk om jeg skulle være heldig å bli trukket ut.

  Klem fra Liv M

  ReplyDelete
 39. Gratulerer masse med det store jubileumet! 👍👏🍰🍸🎉
  Jeg kommer hit for å hente inspirasjon, følger med både her og på instagram..
  Strikker mye uten oppskrift, lar meg inspirere av både det ene og det andre ute på verdensveven.
  Skulle gjerne hatt nøstebarnboka fordi den har flotte grunnoppskrifter å bygge videre på med mønster og farger.. =)

  ReplyDelete
 40. Hurra for jubileum! Jeg har fulgt deg på ymse forum og sosiale medier og nyter alt du lager! Vil helst ha begge bøkene, men garnlageret mitt kunne trenge litt Islandsgarninspo. Krysser fingrene!

  ReplyDelete
 41. Nøstebarn, please! Fordi den første boka er spekka m gode basisoppskrifter, og fordi du inspirerer til fargerike varianter av dem.

  Jeg digger bloggen din. Selv om jeg dessverre har blitt litt lydløs og usynlig både på egen og andres blogger. Men det hender jeg smugkikker litt i døra! Gratulerer med rundt stort tall!

  ReplyDelete
 42. Gratulerer med en halv million!!!
  Islands strikk hadde vært gøy å hatt i hylla, datoen du skal trekke på passer fint siden jeg har bursdag ;)

  ReplyDelete
 43. Tenke seg til en halv million. Gratulerer. Det er ikke så rart med tanke på alt det fine du strikker. Mye god inspirasjon å hente fra din blogg. Begge bøkene er spennende, men om jeg skulle velge må det bli Nøstebarnboka :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oooops glemte å legge igjen ravelrynick: maudwe

   Delete
 44. Oj:) en halv million! Det er mange det. Gratulerer så mye med det. Kan jo skjønne at mange tar turen innom deg. Jeg er ofte inne og titter og leser. Liker å se på det du lager, få litt inspirasjon og det er hyggelig å lese det du skriver.
  Hvilken bok jeg har mest lyst på? Kanskje nøstebarn, men den andre så veldig fin ut den også.
  Selv liker jeg å strikken egentlig det meste:) har alltid strikketøy med meg og holder på med flere ting på en gang. Liker godt å strikken ting i gaver, men det begynner å bli endel ting som er strikket til meg selv også.
  Ha en fin kveld :)

  ReplyDelete
 45. Det er både forståeligt og fuldt fortjent at du har massevis af besøgende, for du strikker så fint og farverigt at vi som læser med hele tiden bliver inspirerede og får lyst til at se mere.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hov - jeg glemte helt at skrive at jeg selvfølgelig ønsker mig nøste-barn-bogen. Etteren er jo berømt, og jeg strikker mest til mine to, snart tre, små.

   Delete
 46. Gratulerer med en halv million! Jeg følger bloggen din fordi jeg elsker stilen din, og med ei datter litt yngre enn din, kopierer jeg skamløst... Jeg er nemlig ganske dårlig til å finne på så mye fint som du gjør. Jeg liker også å strikke i mye av det samme garnet som du gjør. Jeg ønsker meg veldig boka med islandske mønstre. Ravelry-nikket mitt er KimmiePie.

  ReplyDelete
 47. Hei. Jeg oppdaget bloggen din for en tid tilbake og har latt meg inspirere av mange lekre strikkerier samt en enkel og vakker blogg, med flotte foto og koselige tekster. Alltid like spennende å sjekke ut hva du har funnet på denne gang ;-)
  Jeg ønsker meg islandsk strikk.

  ReplyDelete
 48. Jeg har fulgt bloggen din noen år nå, siden lillemor her var baby og nå er hun snart tre år. Synes du har så fine og fargerike plagg, du skriver godt og tar gode bilder :-) Skjønner godt du har passert en halv million besøk!
  Jeg ønsker meg islandsk strikk hvis jeg skulle være så heldig å vinne :-)
  Takk for en inspirerende blogg!

  ReplyDelete
 49. Jeg har nettopp oppdaget bloggen din - men følger nå med på alle nye innlegg! Gratulerer med jubileum! Jeg kunne egentlig tenkt meg begge bøkene, men nøstebarn ligger vel på førsteplass av de to. Dog ser den islandske veldig fin ut også..
  Fortsett å skrive så koselig blogg - og vise frem så mye fint strikk!

  ReplyDelete
 50. Gratulerer med så mange besøkende, det må være stor stas! Jeg tror boken Islandsk strikk vil bli en favoritt hos meg:) Har en venninne som er så begeistret for de islandske gensrene, så det hadde vært morsomt å strikke noe til henne:) Lykke til videre med bloggingen, det er kjekt å følge med:)

  ReplyDelete
 51. Gratulerer med velfortjente store besøkstall! Jeg som deg strikker mest til barna, og mye fra nøstebarn, ja. Så jeg ønsker meg vel mest den, men bevares begge er fiiiine premier! Mvh kristinvdt på ravelry

  ReplyDelete
 52. Gratulerer så mye med den halve millionen! Du byr på så mange farger og prikker og striper at det er umulig å ikke like det du lager. :) Du inspirerer meg mye, ikke lite som har blitt hermet etter her, altså. Ønsker meg veldig Nøstebarn-boka, så jeg prøver meg på den! Hilsen Ravelry-ullball :)

  ReplyDelete
 53. Fyrste gong eg legg att ei helsing på bloggen din :) men har vore innom og sett MYKJE! Du er ei av dei største inspirasjonskjeldene innan strikking! Likar fargar, regnbogestrikk og ikkje minst prikkar! :) har allerede skaffa meg nøstebarnboka - så om eg skulle vinne ønske eg meg islandsstrikk boka! :) gratulera so mykje med ein halv million!!! Vel fortjent!
  Ingvild.lunde@gmail.com

  ReplyDelete
 54. Hei, fra en av de tusen som sjelden (aldri) skriver, men alltid leser. Jeg liker at du alltid oppgir vekt på garnet i prosjektene dine og at du beskriver alle modifikasjoner. Det er supernyttig! Jeg har Nøstebarnboka, så jeg ville bli superduperglad for Islandsk strikk. Ravelrynavn IngridST.
  Hilsen Ingrid

  ReplyDelete
 55. Gratulerer med så mange treff, jeg er støtt innom. Inspirerende og mye fint du lager.

  Krysser fingre for islandsk strikk. Den andre endte jeg opp med å kjøpe meg, har også strikka, eller iallefall lest meg igjennom den første nøstebarnboka mange ganger.

  ReplyDelete
 56. Veldig kjekt å følgje bloggen din. Du lagar mykje fint og eg finn mykje inspirasjon her inne til eigne prosjekt!:) Eg håpar å vinne Islandsk strikk, då Nøstebarnboka allereie er i hus!:)

  ReplyDelete
 57. Gratulerer så mykje med 500k besøk! Hadde blitt kjempeglad for begge bøkene, men helst hadde eg sett at Islandsk strikk hadde havna heime hjå meg.

  ReplyDelete
 58. Selvsagt har jeg lyst til å vinne:):) og skulle jeg være så heldig, så ønsker jeg meg nøstebarnsboken.

  Det er din blogg jeg følger og har gjort det en lang tid nå. Det er på din blogg jeg henter inspirasjon, og jeg har også lært mye av deg. Søker stadig opp strikk på bloggen din, og følger sånt med når det kommer nye innlegg. Men nå lover jeg å bli flinkere til å kommentere, for det har jeg lyst til.

  GRATULERER med halvmillionen! Velfortjent:)

  ReplyDelete
 59. Jaaa! Jeg vil gjerne vinne - islandsk strikk! :)
  Ilce (på ravelry)

  ReplyDelete
 60. Over en halv million! Det er virkelig imponerende! Jeg er stadig innom bloggen din og bidrar til tallene, liker bloggen din veldig godt og har den i rullen min, så går ikke glipp av en eneste oppdatering 😀👍

  ReplyDelete
 61. Gratulerer med en halv million besøkende!! Jeg vil gjerne vinne Strikk meir til Nøstebarn - her strikkes det nemlig masse til mine to "nøstebarn". Den Islandske boken har jeg faktisk (kjøpt på Island) og den er bare helt fantastisk! Gled deg til du får den! Jeg er godt i gang med jakke nummer to fra boken.

  ReplyDelete
 62. Gratulerer med enormt tall!
  Jeg er innom her stadig vekk, jeg, og setter stor pris på inspirasjonen det gir! Hyggelig med gi-bort :) Ønsker meg noe fra Island da jeg allerede har den andre. Lykke til med den neste halve millionen!

  ReplyDelete
 63. Gratulerer! Bloggen din er til stor glede og inspirasjon. Islandsstrikk er veldig fint :-)

  ReplyDelete
 64. Gratulerer! Jeg er fast leser av bloggen din via feedly, blir talla derfra registrerte mon tro? Bloggen din er en av de jeg liker allerbest for tida, jeg har ei jente på to og blir veldig inspirert av deg! I sommer herma jeg etter deg, og strikka en kjole med regnbuehjerter :) Hvis jeg vinner ønsker jeg meg nøstebarnboka, det ser ut som om det er mye fint der! Ravelrynick: SiMeHe

  ReplyDelete
 65. Hei "To Vrange". Ikke noe på stikking, men liker godt de fine bildene du tar og teksten din. Og "4-åringen" og "minsten" er gode ambassadører for moren sin! Hilse dem og si at jeg mener at de bør få fem is hver på lørdagene for jobben :) Og kan ikke "minsten" spise isene sine selv, bør "4-åringen" få hennes om onsdagen :) takk for fin og koselig blogg!
  PS. ønsker meg Strikkebarn

  ReplyDelete
 66. Wow, så fine tall!
  Islandsboka har jeg hatt på engelsk lenge, og strikket masse fra, så hvis jeg skulle være så heldig å vinne ønsker jeg meg Nøstebarnboka. Siden den første boka ble utsolgt fra forlaget før jeg begynte strikkekarrieren, har jeg vært en flittig låner av den på biblioteket. Det ville vært kjekt å i alle fall ha oppfølgeren i samlinga ;) Takk for din koselige blogg og all inspirasjonen du gir. Martine

  ReplyDelete
 67. Gratulerer med jubileum! :)
  Hos meg er du linket til i "Blogger å besøke" - som jeg både er innom selv og anbefaler andre å lese. Tror kanskje første gangen jeg var innom her var i forbindelse med noe estisk garn, som jeg selv har store lager av, og lette etter ideer til.
  Begge bøkene står på ønskelista her i heimen! Vi blogges! :)

  ReplyDelete
 68. wow - en halv million er et imponerende tall, men jeg kan godt forstå alle som har vært innom. Her er det mye inspirasjon å finne, og jeg nyter alle de finne plaggene som trylles frem og de små historiene om 4åringen. Jeg er nok en av de som ofte er innom og titter uten å legge igjen så mye spor =). Jeg ønsker meg Islandsk strikk! =)

  ReplyDelete
 69. Så inspirerande blogg du har! Her kan eg kose meg med å lese og sjå fine bilete om og om igjen. Ikkje rart du har så gode besøkstal, gratulerer med ein halv million. Genser i regnbuestrikk har eg strikka og rilleteppe er halvveges, begge med inspirasjon herifrå. Skulle eg bli trekt ut ønsker eg meg islandsboka. Helsing heia72 på tettinntil.

  ReplyDelete
 70. Gratulerer med halvmillionen! Jeg er jo innom her og leser støtt og stadig, men legger sjelden igjen noen kommentar i bloggen. Ønsker meg Nøstebarnboken :) Klem, Kristin (aka Peanuts)

  ReplyDelete
 71. Gratulerer så mye med en halv million lesere 👍 Jeg er ofte innom bloggen din for å få litt inspirasjon, og det får jeg som oftest :) jeg er en student på 19 år som elsker å strikke og kunne veldig gjerne ønsket meg nøstebarn boka :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Glemte helt å skrive ned mailen min.. karolinetlund@hotmail.com :)

   Delete
 72. Gratulerer med en halv milion! Jeg har lest bloggen din en stund, blir veldig inspirert av alle de fine fargene. Jeg har for tiden en regnbue-elefant-genser på pinnene, som er mer eller mindre en kopi av den du har strikket en gang. Den blir så fin. :) Jeg ønsker meg Nøstebarn-boka og jeg heter MargitStrikk på Ravelry.

  ReplyDelete
 73. Grattis till jubileet och tack för utlottningen! Jag läser din blogg för att du stickar så fina saker och tar så fina bilder på dem, inspiration helt enkelt! Jag önskar mig Nöstebarnsboken och heter Malin på Ravelry.

  ReplyDelete
 74. Hu og hei for eit besøkstal!

  Eg har "Islands strik" av Oddný S. Jónsdóttir på dansk og boka er så fin. Og fyrste delen med historien bak islands ull, spøt og utviklinga av det tradisjonelle mønsteret. Boka vart kjøpt før påske og eg har spøta fleire tradisjonelle gensrar samt tynne trøyer i Einband til meg sjølv. Og deilige vottar til barnehageguten. Ei fantastisk bok

  Så eg ynskjer å få Nøstebarnboka!

  På Ravelry er eg Rabarbara

  ReplyDelete
 75. Gratulerer, og ikke minst takk for gi-bort! :-)
  Jeg ønsker å vinne Strikk meir til Nøstebarn - for jeg har nettopp blitt mamma (for første gang) og vil strikke masse, masse til poden.
  Softasbeets på Ravelry!

  ReplyDelete
 76. Margrethe Troøien09 September, 2014 11:37

  Jeg er ikke den som kommenterer mest, men for en inspirerende blogg du har. Får mange gode tips rett som det er. Takk for det!
  Begge bøkene står på min ønskeliste, men øverst tror jeg "Islandsk strikk" står.

  Ravelry: sorensentro

  ReplyDelete
 77. Jeg ønsker meg veldig den nye nøstebarnstrikkeboka. Har nesten slitt ut den gamle og venter nå et nytt lite tilskudd til familien som selvfølgelig skal strikkes til <3 Har vært innom bloggen din til og fra i flere år, alltid inspirerende :)

  ReplyDelete
 78. Hipp hurra og gratulerer med ein heil halv million!

  Eg ynskjer meg sjølvsagt Nøstebarn-boka. :)

  Silj83

  ReplyDelete
 79. Gratulerer så mye med over en halv million besøkende! Søstrene er ofte på besøk hos deg og du er en av de inspirerende bloggene vi følger☺ Ingen av oss har små barn lengere (ikke før det blir barnebarn...)så kanskje litt herlig islandskstrikk hadde vært noe for oss.
  -Anne og Berit-

  ReplyDelete
 80. Gratulerer så mye med stort jubileum! Vel fortjent med mye besøk. Du har så mye fint i bloggen din og er til stor inspirasjon for alle oss andre strikkegale damer. Jeg blogger jeg også og skulle gjerne hatt enda bedre tid til det. Synes det er så koselig å lese blogger og se på alt det fine som andre lager.
  Jeg synes begge bøkene ser spennende ut, så for meg er det det samme hvilken bok jeg får, hvis jeg skulle være så heldig å vinne. Ha en kjempefin dag!

  ReplyDelete
 81. Gratulerer og takk for at du deler så mye på bloggen din. Den er kjempefin og inspirerende. Jeg er nok litt den anonyme som leser mer enn jeg kommenterer, men koser meg med å samle inspirasjon og ideer på diverse blogger, bl a din. Skal jeg velge mellom to bøker på ønskelisten blir det nok islandsk strikk denne gangen. Ønsker deg mye lykke til videre og igjen takk. Mvh, marit

  ReplyDelete
 82. Gratulerer med en halv million! Selv begynte jeg å strikkeblogge nå i vinter, og er foreløpig strålende fornøyd med å ha passert 2000 visninger... Ikke mange som legger igjen kommentarer nei, men en naturlig konsekvens av det er at jeg selv har blitt mye mer bevisst på å faktisk legge igjen noen hyggelige ord når jeg ser ting jeg liker på andres blogger :-) Jeg har To Vrange liggende i blogglista mi, og er innom hver gang den blir oppdatert. Synes du lager masse fint! Lykke til videre mot en million! Jeg ønsker meg den nye Nøstebarnboka :-)

  ReplyDelete
 83. Oj - hurra for ein halv million! Det er jo ganske kreisi mange besøk!! Men ikkje så rart - eg er innom rett som det er sjølv, fordi eg får google-treff når eg søkjer på eit mønster eg vil ha inspirasjon til, eller berre fordi det er så mykje fin strikkeinspirasjon her :)

  Åja, og om eg skulle vinne er det ingen tvil - elskar nøstebarn, men har ikkje den nye boka enno ;)

  Ha ein deilig tysdag!

  Nina

  ReplyDelete
 84. Ikke rart at bloggen din blir lest av så mange, så fin som den er! Den er en av mine absolutte favorittblogger og jeg følger deg også på instagram. Det er alltid inspirasjon å finne, både av fantastiske fargevalg, fine knappedetaljer og flotte mønster du har brukt. Og ingen er vel like rå på regnbuestrikk som du! :) Jeg er vel en av de anonyme på bloggen, men kommenterer heller på instagram/av og til facebook.

  Jeg skulle så gjerne ønske at jeg vant Islandsstrikkeboka. Var på Island tidligere i sommer og drasset med hjem et helt lass av garn. Noe har jeg en plan for, noe ikke. Hadde vært artig med litt annerledes inspirasjon, selv om Nøstebarnboka sikkert er kjempefin den også.

  Håper på hell og vinnerlykke, samt at du strikker og blogger og poster i all evig tid. Du er en fargerik berikelse på verdensveven. Hjertelig hilsen Tonje (tonje_e@hotmail.com)

  ReplyDelete
 85. Gratulerer med så mange besøkende!
  Jeg er stadig innom bloggen din - masse god inspirasjon!
  Jeg ønsker meg Nøstebarn-boka, hvis jeg skulle være den heldige vinneren av en bok :)
  Lykke til videre!
  Hilsen Carina :) (carina@lettbris.no)

  ReplyDelete
 86. Så moro at du postet om den Islandsboka akkurat nå, jeg har nettopp brukt helgen til å lage en oppskrift på islender til meg selv fordi jeg ikke fant noen jeg likte. Jeg har dilla på rundsal for tida, så da må jeg jo ønske meg Islandsk strikk.

  ReplyDelete
 87. Masse god inspirasjon, og en trivelig blogg, derfor følger jeg bloggen. Islandsboken ønskes mest, jeg har nettopp vært der, sett på en lik bok, som dessverre kun var på islandsk... Masse fint i den boken! Har Lopi fra turen liggende klar til strikk :)
  Håper du fortsatt finner inspirasjon til å skrive.

  ReplyDelete
 88. Jeg er veldig glad i lese strikkeblogger, men ikke så flink til å kommentere. Takk for at du skriver og gratulerer med en halv million!

  Jeg synes Nøstebarn-boken ser veldig bra ut.

  -Ravnejenta på Ravelry

  ReplyDelete
 89. Hurra for bloggen og deg :) Jeg synes Islandsk Strikk så spennende ut. Må utvide reportoaret i bokhylla ;) Takk for all strikkeinspirasjon :)

  ReplyDelete
 90. Wow!! Gratulerer med jubileet :) Så gøy med så mange besøk!
  Jeg ønsker meg boken Islandsk strikk, den gleder jeg meg til utkommer.
  Synes noe av det mest inspirerende her i bloggverden er at det er så mange med samme interesser og at vi får så mye inspirasjon av hverandre :)

  ReplyDelete
 91. Gratulerer med jubileet :D

  Ønsker meg veldig Nøstebarnboka. Har brukt den første masse så jeg er veldig spent på oppfølgeren.

  ReplyDelete
 92. Islandsk strikk vil jeg gjerne vinne :) Innom bloggen din i dag fordi jeg digger de prikkete strikkete og lurer meg på om jeg skal strikke et teppe med prikker.

  Hilsen Silje

  ReplyDelete
 93. Gratulerer med jubileum - så gøy!! JEg er allerede igang med islandsk strikk, og er nesten ferdig med en LettLopi vest. Mitt første forsøk på strikk med diagram, og dette var gøy - så jeg vil veldig gjerne ha den islandske strikkeboka. Er ekstravirgin på ravelry

  ReplyDelete
 94. Tillyke med jubileum! Jeg er en ivrig læser på bloggen, og er imponeret over hvor meget du får strikket :) Jeg vil meget gerne nøstebarnsopfølgeren, har den første bog og liker den godt. Den islandske bog har jeg i original sproget og har ikke behov for (har blandt andet strikket "Birta" på forsiden til mig http://www.12for2012.blogspot.com/2013/05/who-wore-it-best.html). Min svigerinde bor i norge og vil nok sørge for at tage den med til Island hvis jeg var den heldige.

  ReplyDelete
 95. Grattis med så mange innom! Det er ji bare helt fantastisk!!
  Jeg kunne tenkt meg begge bøkene, så ville blitt glad uansett!! ;-)

  ReplyDelete
 96. Gratulerer så mye med en halv million! Jeg er ofte innom bloggen din og ser på alt det fine du strikker. Jeg har strikket både hjertekjole og prikkegenser etter inspirasjon fra deg, og nå har jeg lyst å strikke et stort teppe:)
  Jeg ønsker meg veldig den nye nøstebarnboka, har bladd i den og så mye jeg har lyst å strikke fra den (selv om jentene strengt tatt har mer enn nok strikkaklær;)
  Håper du fortsetter med blogginga lenge, lenge:)
  Mvh, Mari (storlim att yahoo.com)

  ReplyDelete
 97. Jeg ønsker meg Nøstebarnboka. Bladde litt i den her om dagen, fikk meg ikke til å kjøpe den, men har den på ønskelista. Var noen fine babyting som kunne vært fine å ha til den lille i magen.

  ReplyDelete
 98. Gratulerer med jubileet! Jeg ønsker meg veldig Nøstebarnboka, da jeg har et lite barnebarn å strikke til :)

  ReplyDelete
 99. Så kjekt med så mykje bloggbesøk! Du har ein skjønn blogg, mykje inspirasjon å hente her!! Islandsk strikkebok hadde vore kjekt å vinna...

  ReplyDelete
 100. Gratulerer med så mye besøk. Jeg bruker også Nøstebarn boken flittig og kunne tenkt meg den nyeste. Det er veldig inspirerende å se på hva du strikker og ikke minst farger og mønster. melekorgu på ravelry

  ReplyDelete
 101. Gratulerer med jubileum! Jeg har lest bloggen din lenge, og spesielt det siste halvåret siden vi begge fikk en datter omtrent på samme tid. Utrolig mye fin strikkeinspirasjon å finne her hos deg. Siden jeg strikker mye til barna er nøstebarnboka selvsagt øverst på min ønskeliste. Synes du skrev en fin anmeldelse - som deg er jeg glad for at ikke alt må være nusselig og rosa eller blått. Til lykke med den neste halve millionen!
  Hilsen MartheB på ravelry.

  ReplyDelete
 102. Gratulerer så mykje med utruleg mange blogglesarar :) Eg er ein av lesarane som er inn dagleg, men som sjeldan eller aldri legg igjen eit spor i form av ein kommentar. Bør vel bli betre på det feltet kanskje. Eg er ofte innom bloggen din fordi du gir mykje inspirasjon til eiga strikking og fordi du strikksr i fine fargar, tek flotte bilder og skriv på ein fengande måte. Då du annonserte bloggpause tidlegare i år vart eg nesten lei meg, heldigivs gjekk det innfallet ditt raskt over ;) Om eg er ein av dei heldige vinnarane, ynskjer eg meg boka Strikk meir med Nøstebarn. Fortsatt god blogging, keep up the good work :))

  ReplyDelete
 103. Gratulerer so mye med jubileum. Jeg leser bloggen din gjevnlig, men er nok en av dem som ikke etterlater spor etter seg. Men nå da Jeg lider av valgets kvaler. Begge bøker ønskes. Nøstebarn boka fordi jeg elsker nummer en og oppfølgeren har bare kjempefine oppskrifter. Jeg måtte jo stikke innom butikken og se på den ;-) men jeg kjøpte den ikke der og da. Det holdt hard. Islands strikk frister veldig og jeg har inmari lyst å strikke det også. Så det blir denne rekkefølgen: Nøstebarnboka er nummer en med islands strikk som en god nummer to.
  Mitt ravelry navn er Galiknits

  ReplyDelete
 104. Hei! Gratulerer med jubileet! :-D Jeg er mamma til tre og er veldig glad i å strikke til ungene. Er jevnlig innom bloggen din for ideer/inspirasjon og synes du lager mye fint! Nøstebarnbok nr 1 har jeg brukt masse, men oppfølgeren har jeg ikke skaffet meg ennå. Så den ønsker jeg meg! Ravelrynavn: anesgu

  ReplyDelete
 105. Gratulerer med jubileet. Bloggen din er superinspirerende og jeg er stadig innom her. Jeg strikker mest til ungene så jeg ønsker mg nøstebarnboka ;)

  ReplyDelete
 106. Oi, herlighet for et flott og stort tall! :D
  Gratulerer så mye med så mange vel fortjente treff!

  Jeg kan bare krysse fingrene for at jeg kan ha mulighet til å vinne en av disse bøkene. Er veldig nysgjerrig på de begge! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jo, og jeg håper på å vinne nøstebarn-boka. Unge nr to er akkurat kommet til verden og både han og storebroren trenger mer ulltøy - og da gjerne hjemmestrikket. :)

   Delete
 107. Grattis med jubileet! Jeg skjønner godt at mange besøker bloggen din. Jeg gjør det ofte.
  Jeg syns du er genial i måten du kombinerer mønstre og farger. Du er en av mine aller største strikkehelter! Takk for all den fantastiske inspirasjonen! Håper du strikker og blogger i laaaaang tid fremover.
  Håper å vinne den nye Nøstebarnboka.

  Takknemlig hilsen fra
  Karianne1978 på Ravelry.

  ReplyDelete
 108. Ikkje rart du har mykje besøk, det er jo tross alt ein av dei finaste strikkebloggane! Eg syns du tar fantastiske bilder, og så skriv du morsomt også. Takk for det!

  Eg ønsker meg Islandsk strikk, fordi eg har hatt planar om å strikke meg ein islandsk genser kjempelenge, det er så veldig mange fine der ute! Men som vanlig er eg ute av stand til å bestemme meg for kva mønster eg likar best. Så då kan eg jo like godt legge til nokre mønster til i likninga, berre sånn for å ha endå litt meir å velge i ;-) Helsing Elisa Vinglepetra

  ReplyDelete
 109. Du har jo så mange inspirerende bilder, så det er jo så fint å besøke deg! Jeg kan tenke med boka om Islandsk strikk, for jeg har masse islandsk garn liggende klar til bruk!!! Ha en fin kveld!!

  ReplyDelete
 110. Jeg vil gjerne vinne nøstebarnboka! Fordi jeg elsker nøstebarn, jeg synes det er dårlig gjort at jeg ikke har bursdag før jul og fordi det er så mye jeg vil strikke fra den. Blir inspirert av deg både her og på TI. Hilsen NupiSnowJog. (også har jeg bare kjøpt 150g garn iår, og strikka opp nesten 1 kg. Dét fortjener iallefall en bok! ;)

  ReplyDelete
 111. Jeg vil veldig gjerne vinne nøstebarnboka :) jeg har ikke strikket så lenge, men blir veldig inspirert av deg og de nydelige jente-plaggene du strikker

  Lihnba@gmail.com

  ReplyDelete
 112. Jeg ønsker med islandsk strikk, den nye nøstebarnboka har jeg visst allerede :) Og takk for fin blogg, gøy å følge og ikke minst hente inspirasjon, både her og der :)

  ReplyDelete
 113. Jeg vil veldig gjerne vinne bok. Nøstebarn har jeg et elsk-hat forhold til, noen mønster som er flotte og noen som bare ikke funker i praksis. Jeg gleder meg til å se islandsk strikk boka, kanskje det finnes guttemønster i den? Men hvilken jeg ønsker meg mest er umulig å si, det er som å velge toppstrø på softisen, jeg velger alltid minst to ulike.

  ReplyDelete
 114. Jeg forstår godt at bloggen din er godt besøkt, det er alltid spennende å titte innom og se hva du har funnet på! Du skriver godt og har flotte bilder, hva mer kan man ønske seg av en blogg?
  Jeg synes ikke den nye Nøstebarnboka var noe fin, så jeg setter meg heller på liste for den andre:)

  ReplyDelete
 115. Gratulerer med såå mange besøk!! :) Det er jo sååå morro! :)
  Og du har rett, det er kommentarene (som du faktisk har fått over 120 av i dette innlegget) som får bloggen til å leve videre ;)
  Jeg er en veldig stor fan av bloggen din, faktisk så var det du som fikk meg til å prøve Holst supersoft! Hehe nå er det vel kanskje vanskelig å lese bloggen din uten å få lyst til å prøve det ;)
  Flotte bilder tar du, skriver godt og masse ideer får jeg hos deg både her og på Instagram :)
  Du ligger i bloggrullen min, og jeg blir faktisk litt glad når jeg ser det er ett nytt innlegg fra deg :)
  Du vet, det er en grunn til at du har så mange lesere ;)

  Bøkene ser fantastisk ut begge to, men jeg har akkurat fått opp øynene for nøstebarn, så det er nok den som står øverst på lista her i huset :)

  Håper du får en fantastisk helg :)
  Go'klem fra Nina

  ReplyDelete
 116. Gratulerer med mange følgere! Jeg er en av dem som følger deg i all stillhet - fordi du strikker fine, fargeglade plagg og fordi tekstene dine er koselige å lese. Blir inspirert av barnestrikken din, siden jeg har kommet til barnebarnstrikkefasen, men har kjøpt Nøstebarnboka og ønsker meg derfor Islandsk strikk. Hilsen Annbromm på ravelry.

  ReplyDelete
 117. Gratulerer med besøkstalet! Eg har fulgt deg i mange år, både på forum, blogg, Ravelry, Facebook og no sist også instagram, dessutan trur eg vi ikkje bur så alt for langt frå kvarandre geografisk. Eg ha nokre luer som ligg og ventar på å få vere med på juleflyet til Tallinn. Skulle eg vinne ynskjer eg meg helst nøstebarnboka, men det er slett ikkje feil med inslandsstrikk heller. Mvh Heldiggrisen (Ravelry)

  ReplyDelete
 118. Gratulerer så mye :) Ikke alltid så flink til å kommentere, men er glad i å lese bloggen din. Melder meg på gi-borten (gjerne islandsstrikk!) og ønsker deg god tur til en hel million!

  ReplyDelete
 119. Gratulerer!
  Jeg er en stille dansktalende leser og føler med i din blog på grund af dine fine farverige strikkerier. Det gør mig glæd! Og jeg får inspiration til min egen strikk til børn og voksne. Mange tak for dine gode ideer.
  Jeg er meget interesseret om Islandsk Strikk.
  Ønsker dig og dine en god weekend.
  Hilsen Ursula (Aila på ravelry)

  ReplyDelete
 120. Gratulerer! Jeg er ikke så flink til å kommentere på blogger sånn i generelthet, men jeg leser din med stor glede. Og jeg vil gjerne vinne ... hvilken som helst av bøkene, om det er greit at jeg gjør det så enkelt. (ruffen på ravelry)

  ReplyDelete
 121. Grattis! Och tack för en fin blogg som ger mycket inspiration. OM jag vann skulle jag bli glad för vilken som av böckerna, men helst Nöstebarnboken./ Annika (ipanema på ravelry)

  ReplyDelete
 122. Gratulere med flott jubileum, vel fortjent! Jeg er av den stille typen som sjelden legger igjen ord, mn leser mye:) veldig glad for at bloggpausen du annonserte ble av d korte slaget, du og monstermønster er de bloggene jeg besøker mest. Flotte bilder, utfyllende kommentarer om det dere har strikket, og både humor og humør i innleggene gjør at jeg alltid kikker innom et par ganger i uka for å se om det er kommet noe nytt :) jeg er også fan av nøstebarn, så har allerede skaffet meg dn boka, så da ønsker jeg meg islandsk strikk om jeg skulle bli den heldige. Takk for mange fine leseropplevelser og kribling i fingrene etter besøk her inne! Mvh Stine, ( s-mar-thalfakrøllonline.no)

  ReplyDelete
 123. Gratulerer så mye! Veldig fortjent. Spennende og inspirerende blogg og nydelige bilder. Skulle jeg bli trukket ut, velger jeg Islandsk strikk. Masse lykke til videre!
  Vennlig hilsen
  Lisbeth Helene

  ReplyDelete
 124. Gratulere med halv million. Lykke til fortsatt!!! Jeg er stor norsk mønsterstrikke og kanskje Islandskstrikk også??
  Hilsen hjertelig til deg... fra Viola.

  ReplyDelete
 125. Gratulerer med over 500 000 besøkende!! Her er en av leserne som kikker innom men ikke gir lyd... Ønsker mest nøstebarn boka. Utrolig kjekt med mer inspirasjon med to små i hus;) Hilsen Cecilie

  ReplyDelete
 126. Congratulations for your "birthday"! I like to read your blog (with the google translater) since 3 years and I am still very amazed, how much you are knitting! My little-three-years-old unfortunately does not like to wear the sweater I made for him..... But know I knit only for myself! At the moment I knit No. 7 from Susie Haumann and it will be beautifull I think! Its on danish, but with a little help of the www it is not so difficult to translate.
  One of the next projects have to be an island cardigan. And I would like your "Islandskstikk" very much!

  I like your blog! Happy knitting!
  Katrin (knopfhoch at ravelry)

  ReplyDelete
 127. Gratulerer!
  Tusen takk for en flott blogg som gir meg masse inspirasjon. Jeg leser den med stor glede😊
  Jeg ønsker meg Strikk mer til nøstebarn.
  Hilsen Marit.
  ( Blie på ravelry )

  ReplyDelete
 128. Gratulerer så mye! Og takk for masse inspirasjon, artig å se alt det flotte og spenstige du lager. Vips så får jeg (alt for) mange ideer til hva jeg selv kan lage... Nøstebarnbok nr 1 er stadig i bruk så nr 2 står selvsagt høyt på ønskelista:-)

  ReplyDelete
 129. Gratulerer med jubileet! Stas å stikke innom bloggen din og se alt det fine du lager - ikke minst i estisk garn; etter endel turer til Tallinn har jeg en del av det liggende jeg også... Jeg vil gjerne være med i trekninga om nøstebarnboka! Brukernavnet mitt på Ravelry er Tuna.

  ReplyDelete
 130. Gratulera med ein halv million! Ikkje rart at du har så mange besøkjande, så mykje flott som du strikkar. Eg er veldig begeistra for fargane du brukar, barnekler skal ha fargar, og regnbueplagga dine er fantastiske! Mitt ravelrynamn er KariRev

  ReplyDelete
 131. Kjekt med bloggjubileum, gratulerer! Jeg synes fortsatt blogger er den beste inspirasjonskilden, så jeg koser meg på surferundene mine. Mye fint her hos deg. :)

  To flotte bøker du gir bort, de frister i grunnen begge to. Man får aldri nok strikkebøker!

  ReplyDelete
 132. Takk for inspirasjon. Har blitt lokket til å strikke regnbue striper og mitt første skjerf (mystery kal)etter å ha vært innom deg.
  Kunne tenkt meg begge bøker men siden jeg prøver å bedre mine kunnskaper innen mønster strikk Bør jeg gå for Islands strikk. Tone, ravelry: tim

  ReplyDelete
 133. Gratulerer med fantastiske besøkstall! Ikke at jeg er overasket! Du tar fantastiske bilder, og inspirerer med falgevalg.
  Jeg følger deg både her og på instagram. Nøstebarnboka står på ønskelista, men den andre boka og ser spennede ut, så jeg ønsker meg igrunnen begge to kjenner jeg,
  Hurra for deg og den fine bloggen din :)

  ReplyDelete
 134. Pøver også lukka.
  Nøstebarnboka er ønska.
  Fingrar og tær kryssa.

  Elisabeth

  rosaogeple.com

  ReplyDelete
 135. Gratulerer med jubileum! Jeg har fulgt deg en stund, og har blitt veldig inspirert av de flotte regnbueplaggene dine. Min første elefantgenser i regnbuefarger er på pinnene :) I sommer var jeg hos Holst og handlet, så Strikk meir til Nøstebarn hadde vært midt i blinken! :)
  Cinab på Ravelry

  ReplyDelete
 136. Islandstrikkeboken ser fristende ut! Du lager så masse fint, og jeg er spesielt glad i de klare fargene i bloggen din :-) Hilsen Siri

  ReplyDelete
 137. Jeg kan tenke meg å vinne Nøstebarnboka :-). Du bruker fine farger, og det passer bra til barn, grått og beige er fint det også men farger er best. Jeg har også vært i Tallin - kom hjem med 7,5 kg garn fra Aude Long fabrikken. Jeg tok toget til Raasiku og handlet garn på fabrikken - en opplevelse det også. Er særlig begeistret for garnet med lange fargeskift, men fikk også med mye ensfarget garn.

  hilsen Marte (mhhel@online.no)

  ReplyDelete
 138. Hurra for deg og hurra for Samlaget som sponser gi-bort!
  Tusen takk for en flott strikkeblogg :) Strikkepinnene mine har fått hvile i overkant lenge, og jeg savner å se nye plagg bli til maske for maske. Det er nesten ren magi! Håper jeg vinner, slik at jeg kan få inspirasjon til å strikke nye barne- eller voksenplagg :)

  ReplyDelete
 139. Gratulerer med mange besøk, det er stas ;) Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg nøstebarn boka, det er som din også en av mine favoritt strikkebøker, forventningene til den nye er derfor stor! Fortsett og blogg, det er gøy.

  ReplyDelete
 140. Gratulera! Det er så kjekt med bloggen din for du strikker etter min smak;) Masse flotte bilder som er inspirerande og flotte. Eg kan godt tenke meg Islandsstrikk. Det er nydelege gensarar og nyaste strikkeboka til nøstebarn kom i hus nesten med det samme den kom i handel.

  Ravelry nick: iselin31

  ReplyDelete
 141. Hurra hurra for så flotte besøkstal! Men det er ikkje så rart, med alt det flotte du produserer - lett å bli inspirert her inne! Eg kryssar fingrane for Nøstebarnboka ;)

  Helsing tosofo på Ravelry (bloggen er i dvale)

  ReplyDelete
 142. Med så mye fint som du strikker så er det ikke rart mange titter innom! Du har inspirert meg til å strikke med fine supersoft og lignende garn, blir mye fint til ungene nå! Ønsker nøstebarnboken da jeg ikke har noen av dem. :)

  ReplyDelete
 143. Hei! Synes du har en flott blogg! Ønsker meg veldig den nye nøstebarnboken 😊 hilsen Merete

  ReplyDelete
 144. Ønsker meg veldig nøstebarnboka. Hadde vært super å vinne den :) Hilsen "stille" leser (charlottefinkenhagen@yahoo.no)

  ReplyDelete
 145. Å så kjekt med så mange besøkande! Det var gjennom deg eg oppdaga regnbogegarn og fekk inspirasjon til å laga eit eige regnbogeteppe. Tenkjer også på fleire stripeprosjekt. Det hadde vore skikkeleg stas å vinna Strikk meir til nøstebarn :)

  Helsing supermarionette frå Ravelry

  ReplyDelete
 146. Gratulerer så mye! Jeg ELSKER hjemmestrikkede gensere og kunne mer enn gjerne tenke meg boken om islandsk strikk. Nå holder jeg på med en deilig strikkejakke til høsten samt en varm og god svart ullgenser som jeg skal kose meg i når det snart blir litt kaldere. Nesten litt irriterende med dette fine været vi har så sent i september for da får jeg ikke bruke de varme gode genserne mine! :p

  sighal@live.no

  sighal@live.no

  ReplyDelete
 147. Så flotte tall! Jeg er seksbarnsmamma og har arvelig strikkedille :) Til min store glede har den arven gått videre til mine døtre også. Vi ble enige om at vi ønsker oss islandstrikk-boka hvis vi er så heldige å vinne, for nå er det på tide at far i huset får seg en flott genser. Og med islandske gener, så må jo det bli perfekt :)
  tina.triger@live.com

  ReplyDelete
 148. Hei. Gratulerer. Bloggen din gjer meg inspirasjon og lyst til å strikke. Dersom eg vinn ynskjer eg Islandsk strikk-boka.
  camflat@hotmail.com

  ReplyDelete
 149. Hipp hurra for flotte tall på bloggen din. Ikkje rart du har mange treff, bloggen er både inspirerende og flott. Eg ynskjer meg Islands strikk, den ser fantastisk ut.

  ReplyDelete
 150. Gratulerer så mye :) og for noen flotte og nyttige premier :) vist jeg er heldig å har ett Lykkelodd ønsker jeg veldig mye
  Islandsk strikkeboka :) Ha en fin dag alle sammen :)
  Hilsen Elin :)
  (elini@hotmail.no)

  ReplyDelete
 151. Gratulerer så mye :) Jeg ønsker meg islandsk strikkeboka, virker som mange flotte mønster og masse jeg har lyst til å sette igang med, med en gang :)
  Hilsen Karoline (karolinetlund@hotmail.com)

  ReplyDelete
 152. Jeg vil veldig gjerne ha nøstebarnboka! Du har så masse morsom strikk, også er jeg også glad i fargene du bruker. Tilsilje@hotmail.com

  ReplyDelete
 153. Gratulera så mykje. Enda fleire nye bøker, skulle eg vera heldig trur eg valget må bli islandsk strikk. Det eg husker best er uglelua du strikka.
  Dati på Ravelry/Uformelt.

  ReplyDelete
 154. Jeg syns ikke det er rart at bloggen din har hatt så mange besøk. Du inspirerer! Krysser fingrene for "Strikk meir til nøstebarn"

  ReplyDelete
 155. Wow, gratulerer m å ha bikka en halv million!! Je ha itte lesi bloggen din før, men je følge deg på insta, og d æ veldig inspirerende :)
  Ønske meg begge bøka je, så veit itte helt om je klare å velge. Bli overlykkelig om je få en, uansett hvilken ta dom d æ :)
  Ravelry: treci
  Hilsen Thea :)

  ReplyDelete
 156. Gratulerer med jubileum! Får aldri nok av strikkebøker:) ønsker meg begge, og blir veldig glad om jeg vinner den ene.
  Mvh Aase (aase66 på raverly)

  ReplyDelete
 157. Gratulerer med jubileum for en super blogg! Ettersom jeg er innom bloggen hver dag, føler jeg at jeg har deltatt litt til jubileet! =D
  Ønsker meg mest Strikk meir til nøstebarn da jeg har tre ganske smp barn. Ravelry: solinger

  ReplyDelete
 158. Fint og imponerende rundt tall! Jeg ville ha blitt veldig glad for Islandsboka.

  ReplyDelete
 159. Gratulerer med en halv million besøk på bloggen! Jeg blir alltid inspirert av å se det du strikker :) Hvis jeg skulle være så heldig å vinne, ønsker jeg meg Islandsk strikk siden jeg har kjøpt Nøstebarnboka ;)

  Hilsen Katrine (Popps på rav)

  ReplyDelete
 160. Ønsker meg Islandsk Strikk....Så mye fint :) Jeg er en en fersking i strikkeverden....men med litt øvelse håper jeg at jeg klarer dette ;) Mvh. lenek77@gmail.com

  ReplyDelete
 161. Wow - utrolig mange visninger!! Gratulerer!! :)
  Jeg setter meg gjerne opp i den lange listen om å være med i trekningen av en av disse flotte bøkene - har lyst på dem begge to ;)

  Utrolig inspirerende å følge deg!
  Hilsen Kristin

  ReplyDelete
 162. Strik mer til nøstebarn ville jeg gerne vinde. Skøn blog du har

  ReplyDelete
 163. Så gøy med så mange treff! Takk for masse fin inspo! Jeg skulle gjerne hatt begge, men går for islandsstrikken denne gangen.

  ReplyDelete
 164. Jeg ønker meg nøstebarnboka:) Jeg har strikka mye fra den første boka, var ikke superbegsistra for denne helt til jeg leste noe om et skjørt...jeg har 3 snupper som hadde elsket å få seg et strikkaskjørt hver. (Symra på ravelry)

  ReplyDelete
 165. Gratulerer med jubileet! Har fulgt bloggen din lenge, selv om jeg ikke er noe flink til å kommentere. Er imponert over alle de fine plaggene du tryller frem, og ikke minst over hvor raskt du gjør det! Ønsker meg veldig nøstebarnboka siden jeg har slitt ut nr 1 ;-)

  ReplyDelete
 166. Gratulerer med så mange besøk i bloggen din! Men du har en flott blogg så det er jo ikke så rart.
  Selv er jeg ofte her og henter inspirasjon. Du er så flink med farger og eldstejentas kjoler er bare helt herlige. Ja ikke bare kjolene, du har to flotte jenter.
  Jeg kommer nå etter hvert til å sende pakke til Juleflyet, man har alltid tid til litt luestrikk eller sånt.
  Begge bøkene er på ønskelista mi, med Strikk mer til nøstebarn øverst.

  ReplyDelete
 167. Gratulerer! Har strikket masse fra "Strikk til nøstebarn", så nå ønsker jeg meg oppfølgeren.

  ReplyDelete
 168. Gratulerer med jubileet ditt! Jeg har fryktelig lyst å strikke meg selv en islandsgenser, men jeg liker godt nøstebarnoppskriftene, og siden jeg har barn i nøstebarnmålgruppen, så det er nok den boka jeg ønsker meg aller mest.

  ReplyDelete
 169. Hei!
  Gratulerer så mye!

  Jeg synes det er så gøy med håndarbeidsrelaterte konkurranser. :)
  Hvilken bok jeg helst vil ha...ikke lett. Om jeg vinner, kan du overraske meg :) Har like lyst på begge tror jeg.

  i_sen3@yahoo.no

  ReplyDelete
 170. Gratulerer så mye. Det er jo helt konge:-) Hvis jeg er så heldig å vinner kan du velge. Kunne tenkt meg begge to. :-) heidilykke1979@hotmail.com

  ReplyDelete
 171. Grattis! Nøstebarnboka står øverst hos meg! Liker bloggen din godt, her er alltid fargerike og gode bruksplagg å finne :)

  ReplyDelete
 172. Så flotte bøker du gir bort! Jeg ønsker mest å vinne Strikk meir til Nøstebarn. Jeg har, som deg, strikket masse fra den første nøstebarnboken, både til mine tre egne barn, til andres barn og litt meg selv. Jeg titter ofte innom bloggen din, og blir inspirert, særlig av alle de fine barneklærna!
  Hilsen Marte (martep på Ravelry)

  ReplyDelete
 173. Så flott at du inspirerer så mange av oss:) Du har gitt meg mye inspirasjon i hvert fall, og bildene dine er rett og slett nydelige. Håper du fortsetter å inspirere i lang, lang tid ennå.

  ReplyDelete
 174. Denne bloggen er så inspirerende, elsker regnbuestrikken din;) Jeg skulle gjerne ønsket meg Islandsstrikk boken jeg. Ravelry Sunny1980

  ReplyDelete
 175. <3 Islandsk strikk! <3

  Trine D
  trineson@gmail.com

  ReplyDelete
 176. For en fin blogg du har! Selv elsker jeg å strikke det meste, men har blitt litt opptatt av blått guttetøy i det siste siden jeg har en liten Adryan på 7 måneder. Dessuten har jeg så lyst til å strikke noe til meg selv snart, øverst på lista står forsidegenseren fra Strikk til mamma og mini. Når det gjelder bøker så ønsker jeg meg begge - så du skal få lov til å velge om jeg skulle være så heldig :-)

  Stine
  stine.renden@gmail.com

  ReplyDelete
 177. Kona hadde nok satt pris på Islandsk Strikk.

  mf.i@hotmail.com

  ReplyDelete
 178. "Strikk meir til nøstebarn" passer bra nå som jeg har blitt mormor :)

  verm"ætt"hotmail.no (bytt ut "ætt" med @)

  ReplyDelete
 179. Det hadde vært supert å vinne en av bøkene. Begge ser spennende ut.
  Liker godt å stikke innom bloggen din; du lager så mye fint!

  ReplyDelete
 180. Hej jeg håber jeg kan nå at være med. Jeg elsker at se ind på din blog, du får lave en masse fin strik, og ikke mindst til din farvelgave datter. Fedt.
  Jeg vil ønske at mine to drenge ville have mere farve på deres ønske strik men nej, men så er jeg heldig at have en dejlig farvelgave pige i min venskabs gr. Som elsker farver og blink blink. Dejligt. Det sidste hun har fået var en cup cake hue. Sød er den og hun var vild med den.
  Hvilken bog jeg helst vil vinde om jeg bliver den heldige. Svært valg for begge frister meget. Men med armen på ryggen vælger jeg; strikk Meier til nøstebarn

  ReplyDelete
 181. Gratulerer med en halv million treff, ønsker meg mer strikk til nøstebarn.. Er ofte innom for å hente inspirasjon på bloggen din, elsker regnbuestrikket og skulle ønske jeg kunne trylle fram like mange plagg (blir for det meste småstrikk da jeg blir så uttolmodig på å bli ferdig)

  Ellevill (Ravelry)

  ReplyDelete
 182. Din strikkeblogg er den eneste jeg følger, inspirerende og fin. Takk skal du ha :) Jeg har 'Strikk meir til nøstebarn' på min ønskeliste hvis jeg skulle være så heldig. Hilsen Christel (niano på Ravelry)

  ReplyDelete
 183. Gratulerer så mye med mange treff. Du har en meget inspirerende og fargerik blogg, og det er morsomt å se alt det flotte du lager. Jeg har sett i boka Islandsk Strikk, og den er meget flott, så den har jeg lyst på :-) Krysser fingrene 😃

  ReplyDelete
 184. Vannvittig moro med så mange treff på bloggen :=)
  Hvis jeg skulle være så heldig å vinne, er det det samme hvem av bøkene det er, da begge bøkene står høyt opp på ønskelista mi :=)

  ReplyDelete
 185. Islandsstrikk hadde vore veldig stas, har ikkje prøvd noko av da endo. Ravelrynick er trineen. Veldig kjekk blogg forresten, er inne og kikker kvar veke.

  ReplyDelete
 186. Kjempelyst på begge. Men nøstebarnboka står høyest på lista.

  ReplyDelete

TUSEN TAKK for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! :)