Sunday, April 26, 2015

Knallkult med gult

Når femåringen ber pent om mer ull, da kan man vel ikke si nei?

1-IMG_3272

Ingen hemmelighet at ungen har mange luer å velge blant, men nå har det faktisk minket kraftig i luehaugene, noen luer har blitt for små, én var plutselig full av maling, mens andre har forsvunnet sporløst. Dessuten har hun ikke en eneste gul lue, og dét er jo helt uakseptabelt siden gult har vært favorittfargen siden hun var to. Over halve livet, faktisk!

Derfor: gul lue! Den lysegrå fletteluen frøkenen fikk for noen uker siden har allerede rukket å bli mye brukt, og femåringen ville veldig gjerne ha en til. Dermed ble det nok en Surrelue, også denne gangen strikket i Drops merino extra fine, som (i tillegg til litt tynnere Drops baby merino) er det eneste luegarnet hun på fem godtar. Flaks at garnet fins i gult! Vi ønsker oss forresten en fin grønnfarge også, hører dere, Garnstudio?

Luen passer aldeles perfekt til jakken Bergen, baby!, som frøkenen nettopp fikk – den kan du lese mer om her.

1-IMG_3278

Lageret av luegarn var litt slunkent, og gul manglet, så da måtte vi shoppe litt. Og når man først legger inn en bestilling i en nettbutikk… To nøster trengte jeg til luen, sytten nøster kom i hus. Hm. Må forresten skryte litt av Nøstenett – jeg la inn bestillingen min en sen tirsdagskveld, og mindre enn to døgn etter var garnet i hus! Dét kaller jeg kjapt levert. Grei portopris har de også, og fri frakt om du bestiller for over 750 kroner. Sånn, det var dagens (fullstendig usponsede) anbefaling. Eller reklame, om du vil.

8 comments:

 1. Beautiful knit! Greetings from Poland

  ReplyDelete
 2. Herlige bilder!!!:) Surreluen er nydelig! Og gjorde seg veldig i gult:) Ja, det er fort gjort å bestille noen nøster ekstra;) Er vel derfor det tyter garn ut av skuffer og skap i hele huset....;)

  ReplyDelete
 3. Kjempefin lue som passer perfekt til jakken/kofta! Gult er kult, så klart!

  God mandag fra Kristiansund

  ReplyDelete
 4. Så tøff! Det er noe eget med å få på seg solbriller, da øker cool-faktoren raskt til nye høyder :) Kjempestilig med gul lue (nydelig mønster!) og den liver virkelig opp antrekket.

  Ønsker deg en riktig fin uke!

  ReplyDelete
 5. For en nydelige lue! Den fargen og det mønsteret var bare en super match! :)

  ReplyDelete
 6. Så nydeleg hue, og så godt ho kledde den :)

  ReplyDelete
 7. Herlige gule diva fakter! ;)

  ReplyDelete

TUSEN TAKK for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! :)